Categorieën

Overzicht van producten van fabrikant Alabastine

per pagina
Toont 1 - 12 van de 26 items
 • 9,12 € Product is in voorraad

  Heb je gaten  tot 2 cm diep in steen, beton of metaal en wil je deze vullen? Alabastine biedt je het ideale vulmiddel. Het is niet alleen slijtvast, maar ook geschikt voor binnen en buiten. Kortom, met dit vulmiddel kom je verder.

  9,12 €
  Product is in voorraad
 • 17,90 € Product is in voorraad

  Voor gaten van 2 tot 5 cm diep in steen, beton of metaal heeft Alabastine de ideale oplossing voor je. Ons vulmiddel is slijtvast en geschikt voor zowel binnen als buiten. Kortom, het ideale vulmiddel voor allerlei ondergronden!

  17,90 €
  Product is in voorraad
 • 8,68 € Product is in voorraad

  Alabastine Autoplamuur is een speciale afwerkplamuur voor kleine oneffenheden en plamuurgaatjes bij bijvoorbeeld carrosseriereparaties. Repareer je auto als een professional!

  8,68 €
  Product is in voorraad
 • 7,56 € Product is in voorraad

  Alabastine Gipsplaatvuller is een vulmiddel waarmee je naden tussen gipsplaten en gaten in gipsplaten kunt vullen zonder tape. Werkt makkelijk en geeft een spiegelglad eindresultaat. Je nieuwe wand is snel klaar voor de volgende stap!

  7,56 €
  Product is in voorraad
 • 9,23 € 13,19 € Product is in voorraad

  Alabastine Glasvezelplamuur is een grove plamuur die van pas komt bij ingrijpende hout-, metaal- en polyesterreparaties. Onze flexibele glasvezelplamuur is ijzersterk doordat het met glasvezel is versterkt.

  9,23 € 13,19 €
  In prijs verlaagd!
  Product is in voorraad
 • 13,98 € Product is in voorraad

  Alabastine Grote Gaten Vuller is een ideaal product voor binnen buiten. Je vult er moeiteloos gaten mee tot wel 10 cm diep. Eenmaal aangebracht, zakt Alabastine Grote Gaten Vuller niet uit.

  13,98 €
  Product is in voorraad
 • 6,98 € Product is in voorraad

  Wil je nerven, krasjes en kleine beschadigingen in het hout milieuvriendelijk en glad afwerken? Met Alabastine Houtplamuur Universeel kan dat. Of het nu gaat om geschilderd of ongeschilderd hout, deze houtplamuur is makkelijk te verwerken en snel overschilderbaar met elke verf. Je kunt de plamuur binnen en buiten gebruiken.

  6,98 €
  Product is in voorraad
 • 24,31 € 25,17 € Product is in voorraad

  Met Alabastine Houtreparatie kun je beschadigd hout duurzaam repareren. Scheuren, beschadigingen, afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren en meubels repareer je hiermee ijzersterk. Het mooiste van Alabastine Houtreparatie is dat het alle eigenschappen van hout heeft, niet krimpt en ijzersterk is.

  24,31 € 25,17 €
  In prijs verlaagd!
  Product is in voorraad
 • 15,49 € Product is in voorraad

  Met Alabastine Houtrotstop kun je verrot hout versterken, zodat het nog jaren mee kan. De houtrotstop dringt diep in het hout, maakt zacht hout weer hard en voorkomt verdere aantasting.

  15,49 €
  Product is in voorraad
 • 27,32 € Product is in voorraad

  Wil je houtrotreparatie uitvoeren en daarbij verzekerd zijn van professionele kwaliteit?  Kies dan voor Alabastine Houtrotvuller! Hiermee kies je voor definitieve reparatie van verrot hout. Na behandeling kun je in deze houtrotvuller uitstekend schuren, spijkeren en schroeven en bovendien is het product zeer makkelijk te verwerken. Lukt altijd!

  27,32 €
  Product is in voorraad
 • 11,99 € Product is in voorraad

  Heb je binnen gaten en kieren in het hout? Alabastine Houtvuller is perfect voor alle houtsoorten. Deze vuller is sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf. Hij is beschikbaar in de kleuren wit en  naturel/vuren, dus je kunt zelf jouw ideale variant kiezen.

  11,99 €
  Product is in voorraad
 • 7,59 € Product is in voorraad

  Alabastine Lakplamuur is perfect geschikt voor het repareren van lakbeschadigingen en kleine krasjes. Speciaal ontwikkeld voor geschilderd en gegrond hout, zowel binnen als buiten. Je kunt deze lakplamuur spiegelglad afwerken en daarna met elke verf overschilderen.

  7,59 €
  Product is in voorraad
Toont 1 - 12 van de 26 items