DEURVASTZETTER ZILVER ZE-14-60
  • DEURVASTZETTER ZILVER ZE-14-60
  • DEURVASTZETTER ZILVER ZE-14-60

DEURVASTZETTER ZILVER ZE-14-60

€ 48,50
Inclusief btw Levertijd 1 à 2 werkdagen

deurvastzetters Standard Line met een slag van 60 mm

4710000

Aantal

Voorraad
Delft: 0
Zwolle: 5
 

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

 

Bestellingen voor 16.00 uur worden, indien mogelijk, dezelfde werkdag nog verstuurd.

De lichtmetalen DICTATOR deurvastzetters Standard Line met een slag van 60 mm zorgen ervoor dat de deuren, ook bij oneffen of zeer gladde vloeren, goed vaststaan door de verende constructie in de voet. Ideaal om bijvoorbeeld bij een zomerdag de openstaande terras- of winkeldeuren in iedere gewenste openingspositie vast te zetten.

Door toepassing van niet roestende materialen (RVS, aluminium, kunststof, rubber) zijn deze deurvastzetters standaard geschikt voor buitenmontage.

De bediening van het apparaatje is eenvoudig door middel van het naar beneden drukken van de aandrukknop met de voet, de ontgrendeling kan eveneens met de voet gebeuren door het ontgrendelingsplaatje naar beneden te drukken.

U hoeft dus niet te bukken om het apparaatje vast te zetten of te ontgrendelen. Het grote voordeel t.o.v. een stop in de grond is dat bij deze deurvastzetter geen kans bestaat op struikelgevaar.

De strakke vormgeving, de verzonken bevestigingsgaten in het huis en de achterplaat van deze deurvastzetters zorgen voor een eenvoudige montage en gemakkelijke reiniging.

In geval van slijtage van de rubberen onderdop kan deze éénvoudig worden uitgewisseld.

materiaal: aluminium 

198.311.3201
8717703540680
5 Items