Rattenval A24 Goodnature startpakket

€ 199,00
Inclusief btw Geleverd binnen 2-4 werkdagen

Last van ratten of muizen? Deze rattenval is een ideale oplossing. Hij doodt automatisch tot wel 24 ratten of muizen, zonder dat u er omkijken naar heeft. De val werkt op een humane manier en doodt het ongedierte in een klap, zonder het gebruik van gif. De val heeft een automatische teller zodat u weet wanneer het CO2 patroon moet worden vervangen. De val wordt geleverd met een ophangsysteem, wanneer u de val liever los op de grond neerzet kunt u de doorloophouder los bijbestellen.  

Goodnature ratten 758641 

Aantal

Voorraad
Delft: 0
Zwolle: 0
  Bestellingen voor 16.00 uur worden, indien mogelijk, dezelfde werkdag nog verstuurd.

Leveringen vanuit Zwolle worden, op werkdagen voor 12 uur besteld dezelfde dag nog verzonden.

 

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

De GOODNATURE® A24 RATTEN- EN MUIZENVAL doodt automatisch 24 ratten of muizen, de een na de ander, zonder dat u het CO2 patroon tussentijds moet vervangen. Het maakt gebruik van niet-giftige lokstof en doodt ongedierte op een humane manier. De val wordt geleverd met een digitale teller, die u laat weten hoeveel dieren er zijn gedood en een houder die gemakkelijk aan een boomstam of houten paal kan worden bevestigd. Wij adviseren u om op locaties waar veel voedsel is Goodnature ratten en muizen lokstof te gebruiken.

Automatisch

De A24-rat & muizen-val werkt tot 24 keer per CO2 patroon en wordt geleverd met een lokmiddelcartridge die tot 6 maanden automatisch lokstof afgeeft.

Veilig

Goodnature producten zijn humaan, effectief en veilig in gebruik. De vallen moeten op 12 cm van de grond hangen zodat er geen kat met zijn pootjes in kan of een egel.

Humaan

De vallen doden het dier direct, zonder lange lijdensweg. De vallen zijn onafhankelijk getest en voldoen aan de hoogste internationale normen.

Veilig in gebruik

De vallen zijn eenvoudig in het gebruik. Het instellen en opzetten gaat makkelijk, zowel binnen- als buitenshuis. Men dient wel eerst met de detectie kaartjes goed te controleren waar de val het beste opgehangen kan worden. U kunt extra lokstof gebruiken om het rondom de val aantrekkelijker te maken voor de ratten en muizen.

Controle

Doordat de val 24 keer kan afgaan per patroon en zichzelf reset heeft u er geen extra omkijken naar. Één keer instellen en de val doet het werk. Na 24 keer dat het CO2 patroon is afgegaan kunt u deze eenvoudig bijbestellen zodat u altijd door kan gaan.

Duurzaam

Alle producten zijn ontwikkeld om lang mee te gaan. Ze zijn ontworpen voor binnen, maar ook getest voor alle ruige buitenomstandigheden

Complete set voor met lokstof voor een half jaar, een gaspatroon voor 24 stoten en een ophangsysteem. Het ophangsysteem is ontworpen voor bevestiging in hout, wanneer u de val aan een muur wilt bevestigen raden wij het gebruik van pluggen aan, deze worden niet meegeleverd. 

999.448.0022

Je bent misschien ook geïnteresseerd in