• Alleen online
BLUE WONDER OVEN_GRIL_BBQ 3565
  • BLUE WONDER OVEN_GRIL_BBQ 3565

Blue Wonder oven, gril & BBQ reiniger 3565

€ 5,99
Inclusief btw Levertijd 1 à 2 werkdagen

164.575.0331

Inhoud: 500ml

Aantal

Voorraad
Delft: 0
Zwolle: 56
  Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier

  Bestellingen voor 16.00 uur worden, indien mogelijk, dezelfde werkdag nog verstuurd.

Professionele sterkte en toch biologisch afbreekbaar


Roosters schoon in 10 minuten!*

TOEPASSING

Verwijdert snel en grondig al het aangebrande en ingebrande vet. De werking wordt versterkt door de te reinigen oppervlakken handwarm te verwarmen.

GEBRUIKSAANWIJZING: Breng de oplossing aan middels sprayflacon. Laat 5 tot 10 minuten inwerken. Zo nodig boenen met een borstel of schuurspons. Spoel hierna de behandelde onderdelen met warm water schoon. Bij sterk vervuilde barbecueroosters de behandeling eventueel enige malen herhalen.   

* De Blue Wonder Oven, Grill & BBQ reiniger verwijdert vet en aanslag in 10 minuten. Het kan zijn dat er vet en vuil in het te reinigen materiaal is ingebakken of ingetrokken. In dat geval adviseren we de behandeling nog eens te herhalen, maar kan het zijn dat de vlek of aanslag niet volledig wordt verwijderd. Daarom wordt ook aangeraden om Blue Wonder Oven, Grill & BBQ reiniger regelmatig te gebruiken, bij voorkeur gelijk na gebruik van oven, grill of BBQ.

LET OP!

Bij voorkeur het product eerst testen op een onopvallende plaats. Blue Wonder is een hoog geconcentreerd reinigingsmiddel. Verwijder gemorst product direct met water om schade te voorkomen. 
Oppervlakken die met levensmiddelen in aanraking komen, moeten altijd zorgvuldig worden nagespoeld met schoon water om al het residu te verwijderen. 

Alle oppervlakteactieve stoffen zijn volledig biologisch afbreekbaar en dierproefvrij.!

164.575.0331
8712038003565
56 Items