Categorieën

Keuken

Niet alleen verkopen wij messen, bij ons u ook terecht voor het slijpen! Voor meer informatie: Slijpservice.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 27 items
 • 59,48 € Product heeft een levertijd van ongeveer 1 week

  Dit koksmes van Diamant Sabatier Idéal is gemaakt van gesmeed RVS en heeft een lengte van 15cm. Koksmessen zijn verreweg de meest gebruikte keukenmessen. Deze messen lenen zich voor vrijwel elke snijtaak, van rauw of gebraden vlees, tot groente of zacht fruit. De perfecte maaltijd begint met een professioneel koksmes.

  59,48 €
  Product heeft een levertijd van ongeveer 1 week
 • 78,30 € Product is in voorraad

  Dit koksmes van Diamant Sabatier Idéal is gemaakt van gesmeed RVS en heeft een lengte van 20cm. Koksmessen zijn verreweg de meest gebruikte keukenmessen. Deze messen lenen zich voor vrijwel elke snijtaak, van rauw of gebraden vlees, tot groente of zacht fruit. De perfecte maaltijd begint met een professioneel koksmes.

  78,30 €
  Product is in voorraad
 • 27,45 € Product is in voorraad

  Dit officemes van Diamant Sabatier Cuisine is gemaakt van molybdeenstaal en heeft een lengte van 10cm. Een officemes is een licht mesje met een spitse punt. Het officemes, wat eigenlijk een verkleinde variant van het koksmes is, leent zich perfect voor het snijden en/of schillen van groente en fruit. De Cuisine collectie van Diamant Sabatier heeft een...

  27,45 €
  Product is in voorraad
 • 33,50 € Product heeft een levertijd van ongeveer 1 week

  Dit koksmes van Diamant Sabatier Cuisine is gemaakt van molybdeenstaal en heeft een lengte van 15cm. Koksmessen zijn verreweg de meest gebruikte keukenmessen. Deze messen lenen zich voor vrijwel elke snijtaak, van rauw of gebraden vlees, tot groente of zacht fruit. De Cuisine collectie van Diamant Sabatier heeft een traditioneel, sfeervol Frans design.

  33,50 €
  Product heeft een levertijd van ongeveer 1 week
 • 30,95 € Product is in voorraad

  Dit Fileermes uit de Victorinox Fibrox serie heeft een lemmet lengte van 20cm. Met een fileermes kunt u flinterdunne plakken vlees of vis snijden. Dankzij het extra flexibele, dunne lemmet heeft u perfecte controle over het snijden.

  30,95 €
  Product is in voorraad
 • 61,00 € Product heeft een levertijd van ongeveer 1 week

  Dit koksmes van Diamant Sabatier Cuisine is gemaakt van molybdeenstaal en heeft een lengte van 25cm. Koksmessen zijn verreweg de meest gebruikte keukenmessen. Deze messen lenen zich voor vrijwel elke snijtaak, van rauw of gebraden vlees, tot groente of zacht fruit. De Cuisine collectie van Diamant Sabatier heeft een traditioneel, sfeervol Frans design.

  61,00 €
  Product heeft een levertijd van ongeveer 1 week
 • 46,78 € Product is in voorraad

  Dit officemes van Diamant Sabatier Idéal is gemaakt van gesmeed RVS en heeft een lengte van 10cm. Een officemes is een licht mesje met een spitse punt. Het officemes, wat eigenlijk een verkleinde variant van het koksmes is, leent zich perfect voor het snijden en/of schillen van groente en fruit.

  46,78 €
  Product is in voorraad
 • 47,90 € Product is in voorraad

  Dit broodmes van Diamant Sabatier Cuisine is gemaakt van molybdeenstaal en heeft een lengte van 20cm. De Diamant Sabatier broodmessen zijn ideaal voor het snijden van zowel warm als koud brood. Ook zijn deze messen geschikt voor voor het snijden van zacht fruit of groente, zoals een tomaat. De Cuisine collectie van Diamant Sabatier heeft een traditioneel,...

  47,90 €
  Product is in voorraad
 • 29,95 € Product is in voorraad

  Dit Victorinox Broodmes uit de Victorinox SwissClassic serie heeft een lemmet lengte van 21cm en een handvat van Kunststof (Polypropyleen). Broodmessen zijn ideaal voor het snijden van zowel warm als koud brood. Ook zijn deze messen geschikt voor voor het snijden van zacht fruit of groente, zoals een tomaat.

  29,95 €
  Product is in voorraad
 • 88,46 € Product is in voorraad

  Dit broodmes van Diamant Sabatier Idéal is gemaakt van gesmeed RVS en heeft een lengte van 20cm. De Diamant Sabatier broodmessen zijn ideaal voor het snijden van zowel warm als koud brood. Ook zijn deze messen geschikt voor voor het snijden van zacht fruit of groente, zoals een tomaat.

  88,46 €
  Product is in voorraad
 • 32,54 € Product is in voorraad

  Dit uitbeenmes van Diamant Sabatier Cuisine is gemaakt van molybdeenstaal en heeft een lengte van 13cm. Met een uitbeenmes wordt het eenvoudig om vlees van botten af te halen en de huid van bijvoorbeeld kip of eend te verwijderen. De Cuisine collectie van Diamant Sabatier heeft een traditioneel, sfeervol Frans design.

  32,54 €
  Product is in voorraad
 • 55,93 € Product is in voorraad

  Dit uitbeenmes van Diamant Sabatier Idéal is gemaakt van gesmeed RVS en heeft een lengte van 13cm. Met een uitbeenmes wordt het eenvoudig om vlees van botten af te halen en de huid van bijvoorbeeld kip of eend te verwijderen.

  55,93 €
  Product is in voorraad
Toont 1 - 12 van de 27 items